OM OSS

Vi utfører alle former for kommunalteknisk byggearbeid, veibygging, tunnelarbeid. drenering, graving av damanlegg og ikke minst fiberoptikk. Sistnevnte utgjør nå en anselig del av oppdragmengden på sør- og vestlandet. Ingen jobb er for liten eller for stor. Det betyr at vi også gjerne hjelper privatpersoner med graving av hus- og hyttetomter inkludert vann - og avløpsarbeid. Om du ønsker graving av mindre veier og stier, ordner vi det også.

Maskinparken består av rundt 45 gravemaskiner, 20 dumpere, 8 hjullastere, 7 traktorer, 8 asfaltbiler og 20 lastebiler. Dermed kan vi transportere grus, pukk og asfalt i tillegg til spesialtransport av anleggsmaskiner. Liker du best å være selvhjulpen, har vi et masseutsalg med grus, jord, sand og pukk i Røssevika Industriområde. Du kan få masser transport hjem til deg, eller hente selv.

Alle medarbeidere i Br. Thorkildsen er opptatt av å levere varene hver eneste dag. Lite utskiftninger i arbeidsstokken gjør at kompetansen holdes i firmaet, samtidig som de ansatte ivaretas på best mulig vis. En liten kompakt administrasjon sikrer god kommunikasjon med kunder, mens anleggsledere med bred kompetanse sørger for at firmaet leverer alle typer oppdrag til avtalt tid og pris.

De fleste oppdrag befinner seg i Agder og Rogaland, men med stor fleksibilitet og et eget reisende team er alt mulig; slik at arbeid andre steder i landet er like aktuelt.

Ta kontakt i dag for et uforpliktende tilbud!